Senast uppdaterad: 2017-10-03

Välkommen till StockholmsRötter och StorStockholms Genealogiska Förening (SSGF),
medlem av Sveriges Släktforskarförbund

Inom SSGF har vi, som vanligt, många aktiviteter. Läs mer om detta i StockholmsRötters kalendarium och i SSGFs Nyhetsbrev.
Där hittar du både studiebesök, släktforskarträffar, intressanta föredrag mm.

Vid de årliga släktforskardagarna är SSGF alltid med. I år ägde de rum i Halmstad den 26-27 augusti. Information om årets släktforskardagar hitta du här.

SSGF har ett medlemsblad, AnRopet, som utkommer cirka fyra gånger per år. Dessutom har vi ett elektroniskt Nyhetsbrev som utkommer månatligen – utom under sommarmånaderna – och skickas per e-post till dem som så önskar.

Man behöver inte vara medlem i föreningen för att prenumerera på Nyhetsbrevet. Anmäler man sig här så kommer det gratis. Ett smakprov ur AnRopet finns här. Nyhetsbrevet finns här.

SSGFs styrelse och övriga funktionärer hittar man här

SSGF på Facebook
Alla medlemmar och andra släktforskningsintresserade är välkomna att bli medlemmar i gruppen
Släktforskarna SSGF. Här informeras om aktiviteter och annat som händer inom SSGF.

Håll utkik i StockholmsRötters kalendarium, i AnRopet, i Nyhetsbreven och här på webbsidorna efter SSGFs program på Stockholms stadsarkiv, i Arninge och i Solna.

Ett hjälpmedel för dig som smedsforskar och har Mac-dator hittas här.

Stockholmsrötter ges ut av StorStockholms Genealogiska Förening, Anderstorpsvägen 16, 171 54 Solna, info@ssgf.org.